Ocet winny z czerwonego wina
To klarowny ocet o świetlistym, rubinowoczerwonym kolorze i lekko kwaśnym smaku przypominającym wino. Oryginalny 6 procentowy ocet z wina czerwonego Ponti to doskonały dodatek do warzyw. Tradycyjnie używa się go przede wszystkim do marynowania wołowiny, cielęciny i jagnięciny. Świetnie podkreśla również smak potraw na bazie buraczków i kiszonej kapusty
Unikalna cecha produktu:
tradycyjna włoska receptura
Składniki:
wino, E224, zawiera siarczyny
Wartość odżywcza w 100 gramach:
Wartosc energetyczna: 20 kcal / 86 kJ
Tłuszcz 0g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Weglowodany 0g
w tym cukry 0g
Białko 0,1g
Sól 0,01g
butelka PET
Kraj pochodzenia:
Włochy