Ocet winny z czerwonego wina

To klarowny ocet o świetlistym, rubinowoczerwonym kolorze i lekko kwaśnym smaku przypominającym wino. Oryginalny 6 procentowy ocet z wina czerwonego Ponti to doskonały dodatek do warzyw. Tradycyjnie używa się go przede wszystkim do marynowania wołowiny, cielęciny i jagnięciny. Świetnie podkreśla również smak potraw na bazie buraczków i kiszonej kapusty

Unikalna cecha produktu:

tradycyjna włoska receptura

Składniki:

wino, E224, zawiera siarczyny

Wartość odżywcza w 100 gramach:

Wartosc energetyczna: 20 kcal / 86 kJ

Tłuszcz  0g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g

Weglowodany 0g

w tym cukry 0g

Białko  0,1g

Sól 0,01g

butelka PET

Kraj pochodzenia:

Włochy